ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Η ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΝΕΟΥΣ!!!

2022-07-23

   Η Ολοκλήρωση της 4ης Ιεραποστολικής - Κατασκηνωτικής Περιόδου όπου και βρίσκεται στη περιοχή Κασίκιζι, έφτασε στο τέλος της, οι νέοι μας που φιλοξενήθηκαν ήταν της ηλικίας (18 - 25) χρονών και όλοι τους ήταν από την απομακρυσμένη περιοχή της Κυέρουα, όπου βρίσκεται στα σύνορα Ουγκάντας και Ρουάντας.

   Το αποκορύφωμα της Ιεραποστολικής - Κατασκηνωτικής περιόδου ήταν με την τέλεση της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό των Αγίων Πάντων. Προεξάρχοντος του Όρθρου και της Θ. Λειτουργίας ήταν ο Ποιμενάρχης μας, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μπουκόμπας και Δυτικής Τανζανίας κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ και Συλλειτουργούντων από τους ιερείς της Επισκοπής τον π. Σάββα και τον π. Φιλόθεο.

   Η απόλυτος συμμετοχή των νέων αυτών ανθρώπων μαζί με την ψαλμωδία από τις νεανικές φωνές τους και με το κορύφωμα της Θείας Κοινωνίας όπου άνοιξαν οι καρδιές άναψαν φωτιές του Αγίου Πνεύματος, που ευλόγησε η Αγία Μαρία Μαγδαληνή και ο Επίσκοπό μας.

Στην ομιλία του ο Επίσκοπος ζήτησε από τα νέα αυτά παιδιά να μιμηθούν την αγάπη, της Αγίας προς τον Κύριο και την Ιεραποστολή της.

Να γνωρίσουν την αγάπη του Κυρίου και να υπηρετήσουν το Θεό και τον συνάνθρωπο.