Τα αποστολικά ονόματα Τιμόθεος και Τίτος έλαβαν οι δύο νέοι διάκονοι της Επισκοπής Μπουκόμπας

2023-03-06

Τιμόθεος και Τίτος. Έτσι μετονομάσθηκαν οι δύο νέοι διάκονοι που χειροτονήθηκαν στην Επισκοπή Μπουκόμπας το Σαββατοκύριακο 4-5 Μαρτίου.

Ο διάκονος Τιμόθεος χειροτονήθηκε στις 4 Μαρτίου κατά την πανήγυρη του Ναού του Αγίων Θεοδώρων Buturage. Είχε τελειώσει την Ιερατική Σχολή στο Κασίκιζι πριν 21. Έκανε τόσα χρόνια υπομονή. Και η υπομονή του αμείφθηκε. Στο διάστημα αυτό έκανε ιεραποστολή σε πολλές περιοχές και οδήγησε πολλές ψυχές στην Ορθοδοξία.

Ο διάκονος Τίτος χειροτονήθηκε την επομένη, 5 Μαρτίου, Κυριακή της Ορθοδοξίας, στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αποστόλων Μπουκόμπας την Κυριακή της Ορθοδοξίας. Και εκείνος ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Ιερατική Σχολή του Κασίκιζι και ως Κατηχητής έκανε Ιεραποστολή σε περιοχές κοντά στα σύνορα με την Ουγκάντα.

Ο Επίσκοπος Μπουκόμπας κ. Χρυσόστομος τους παρακάλεσε να τιμήσουν τα αποστολικά ονόματα που έλαβαν και να συνεχίσουν και σαν κληρικοί την Ιεραποστολή στους συμπατριώτες τους που βασανίζονται μέσα στην τυραννία της πλάνης και της αίρεσης. Και οι δύο νέοι διάκονοι συμμετέχουν στο Σεμινάριο που λειτουργεί στην Ιερατική Σχολή "ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΣ ΜΑΡΚΟΣ".

ΕΚ ΤΗΣ ΙΣΤΟΕΛΙΔΟΣ ORTHODOXIANEWSAGENCY